[vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
استعلام هزینه goods release from Customs بسیار مهم است. اطلاع نداشتن از این هزینه ممکن است مراحل ترخیص را دچار مشکل کرده و مدت زمان آن را افزایش دهد. همانطور هم که می دانید، افزایش زمان ترخیص با هزینه اضافی همراه است. محاسبه هزینه ترخیص کالا از گمرک با توجه به نوع کالا،حجم و وزن آن، ارزش کالا و سایر عوامل متفاوت انجام می شود و مبلغ مشخصی را برای آن نمیتوان برآورد کرد. با توجه به اهمیت استعلام هزینه ترخیص کالا تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1008|url^https://arianajam.com/wp-content/uploads/2020/09/aboutBanner.jpg|caption^null|alt^null|title^aboutBanner|description^null” css=”.vc_custom_1618153295508{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” el_id=”banner”][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]
برای اطلاع از چگونگی شرایط company و هزینه های آن با شماره های 021-88343667 و 021-88346235 تماس حاصل فرمایید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
عوامل موثر بر استعلام هزینه ترخیص کالا :
هزینه ترخیص کالا از اصلی ترین بخشهای گمرک است. از این رو بهتر است برای آزادسازی محمولهها هزینه هر قسمت را طبق تعرفه تعیین شده زیر محاسبه کنید.
1.عوارض ورودی کالا
عوارض ورودی کالا یکی از منابع درآمدی کشوراست که در زمان واردات کالا به کشور، از وارد کنندگان دریافت میشود. تمامی تاجران موظفند هزینه کالاهای نو و یا دسته دوم ورودی خود را براساس هزینه تعیین شده در کتاب مقررات صادرات و واردات به گمرک پرداخت نمایند. ما این هزینهها را با عنوان مالیاتهای گمرکی می شناسیم. این حقوق ورودی کالا شامل 4درصد ارزش گمرکی به اضافه سود بازرگانی است که در ارزش سیف کالا، نرخ ارز و نرخ تعرفه ضرب می شود.
2.محاسبه ارزش سیف کالا
برای محاسبه ارزش سیف کالا لازم است نرخ ارز تعیین شده توسط گمرک را با هزینه بیمه جمع و در مبلغ ارزی کالا ضرب نمود. لازم به توضیح است که محاسبه ارزش سیف کالا توسط گمرک و هزینه بیمه صورت می گیرد که برای دانستن حقوق گمرکی لازم است.
3.سود بازرگانی
میزان این سود توسط دولت تعیین شده و توسط گمرکات ایران دریافت می شود. برای محاسبه سود بازرگانی که یک نوع هزینه دریافتی برای واردات قطعی است به روش زیر عمل می شود. برای این کار ارزش سیف را در نرخ تعرفه و نرخ ارز ضرب نمایید تا حاصل سود بازرگانی حساب شود.
4.cost of storage
بعد از آنکه محموله وارداتی بارگیری می شود، تا زمان ترخیص کالا از گمرک لازم است در محلی نگهداری شود. کالاهای ورودی، در انبارهای مرتبط به خود براساس وزن، تعداد روزهای ماندگاری و حجم دسته بندی میشوند. اداره گمرک تا زمان شروع مراحل ترخیص کالا لازم است تا بار را در انباری نگهداری نماید. شرکت به ازای نگهداری روزانه هر کالا هزینه انبارداری دریافت مینماید. برای محاسبه هزینه انبارداری ، مدت زمان نگهداری بار را در نرخ انبارداری و وزن ناخالص بار ضرب می کنند. انبارداری رابطه مستقیمی با وزن،حجم و تعداد روزهایی دارد که مرسوله در انبار نگهداری می شود. هر چه مدت زمان نگهداری بار در انبار بیشتر شود این هزینه بیشتر خواهد شد. بنابراین با تسریع امور گمرکی می توان مدت زمان نگهداری کالا در انبار را کوتاه کرد.
5.هزینه ثبت سفارش
طبق قوانین کشوری کلیه واردکنندگان لازم است، مراحل ثبت سفارش خود را از وزارت صمت انجام دهند و دارای ثبت سفارش فعال باشند. هزینه ثبت سفارش درصدی از ارزش کالای وارداتی می باشد.
6.هزینه تخلیه و بارگیری
این نوع هزینه بارگیری در گمرکات دریایی موضوعیت دارد. زمانی که بار به مرز کشور میرسد، گمرک وظیفه دارد تا بار را تحویل ، تخلیه و بارگیری نماید. در ازای آن نیز هزینهای تحت عنوان هزینه تخلیه و بارگیری از واردکننده دریافت مینماید. هزینه تخلیه را برحسب وزن مرسوله حساب می کنند. در صورتی که مرسوله از حالت نرمال حجم بزرگتری داشته باشد، هزینه بارگیری و تخلیه هم بیشتر خواهد شد. لازم به ذکر است که هزینه تعیین شده مورد بحث در تمام گمرکات کشور یکسان بوده و تغییر نمی کند.
7.محاسبه عوارض گمرکی
یکی از شاخه های مالیاتی پرداخت ارزش افزوده است. ارزش افزوده بسته به نوع کالا تعیین شده است. عوارض گمرکی هزینه هایی اعم از شهرداری، اداره راه، بهداری، هلال احمر و… را شامل میشود. برای محاسبه آن مجموع ارزش سیف و حقوق ورودی را ضرب در 6 درصد می کنند.
8.هزینه کارت بازرگانی
طبق قوانین گمرک جمهوری اسلامی کلیه واردکنندگان در پایان هر سال باید اقدام به پرداخت مالیات از طریق کارت بازرگانی کنند. اخذ کارت بازرگانی دارای مراحل مخصوص به خود است. دريافت اظهارنامه وارداتي از طريق سامانه و تخصيص شماره ثبت يا سريال قدم اول است. با اخذ مجوزهاي قانوني مورد نياز، حقوق ورودي پرداخت می شود و مجوز بارگیری صادر می گردد.
9.هزینه بیمه نامه ترخیص کالا
برای اینکه از حوادث غیر مترقبه جلوگیری شود و خسارت ناشی ازمشکلات سفر بر تاجر فشار نیاورد لازم است کالا بیمه باشد. اما در فرآیند ترخیص کالا از گمرک نیزممکن است خسارتی در تخلیه یا انبارشدن متوجه کالا شود. یا احتمال دارد کانتینر در زمان بارگیری دچار آتشسوزی شود. از آنجایی که طی این مدت گمرک مسئولیت تخلیه و انبار بار را بر عهده دارد، در صورت وارد شدن خسارت، موظف به پرداخت خسارت به صاحب کالا است. به همین دلیل بر طبق قوانین به گمرک اجازه داده شده که، میزان 0.5 درصد از ارزش کالا را به عنوان حق بیمه برداشت کند.
10.هزینه دریافت مجوز
اخذ مجوز مهم ترین بخشهای ترخیص کالاست. ، با توجه به نوع کالای وارداتی، یک مرسوله میتواند نیاز به 1 الی 6 مجوز از سازمانهای متفاوت داشته باشد که هزینه های متفاوتی نیز دارند. برای ترخیص با توجه به نوع و ماهیت کالا نوع مجوزها هم متفاوت است. مجوزهای گوناگون از قبیل مجوز استاندارد، مجوز بهداشت، مجوز سازمان انرژی اتمی و غیره نیاز به پرداخت هزینههای متفاوت دارند.
11.کارمزد ترخیص کالا
دستمزد ترخیص کالا به مبلغی گفته میشود که بازرگان به حق العمل کار یا ترخیص کار جهت انجام امور مربوط به تشریفات کالای خود میپردازید. این هزینه طبق ارزش مرسوله، وزن مرسوله، گمرک ورودی و تعداد مجوزهای مورد نیاز برای ترخیص تعیین میشود.
12.هزینه تعرفه گمرکی
میزان تعرفه ها در این قسمت به دو صورت درصدی و مختلط است. از این دو نوع تعرفه، یک تعرفه به شکل مختلط است که به شکل تعرفه کالا طبق ارزش و هزینه ثابت دریافت میشود و هزینه دیگر تحت عنوان تعرفه گمرکی درصدی است که در آن هم، دو درصد از ارزش محموله و واحدی از کالا محاسبه و از تاجران دریافت می گردد.
نکاتی در رابطه با هزینه ترخیص کالا از گمرک :
- یکی از مهمترین هزینههای حمل و نقل بین المللی و واردات محصولات کمرگی که مورد توجه تجار است ، تسلط آنها به نحوه محاسبه هزینه ترخیص کالا از گمرک است.
- این هزینه ترخیص شامل مجموعه هزینههایی می شود که توسط سازمان گمرک دریافت می شود. هزینهها می توانند مربوط به انبارداری، بارگیری، باربری کالا، کارشناسی محاسبه نرخ کالا، تعرفه گمرکی، تخلیه بار و غیره شوند.
- محاسبه هزینههای گمرکی توسط هیئت وزیران تصویب می شود و جهت اجرا به تمامی گمرکات سطح کشور ابلاغ میشود. پس نحوه محاسبه شده برای یک بار در هر گمرکی یکسان است و تفاوتی بین گمرکات کشور وجود ندارد.
توصیه آریانا جم به شما در مورد استعلام هزینه ترخیص کالا :
از آنجایی که بررسی و محاسبه هزینههای گمرکی به ویژه حقوق و عوارض ورودی اغلب اوقات برای بازرگانان دشوار و وقت گیر است، توجه به موارد فوق تا پیش از ورود اجناس به گمرک میتواند در شیوه استعلام و محاسبه هزینه ترخیص کالا مفید باشد. از طرفی تحلیل و بررسی هزینههای ترخیص کالا از کارهای پیچیده گمرک است که برای افراد حساسیت بیشتری دارد. لذا مراجعه به شرکتهای ترخیص معتبری چون آریاناجم می تواند ضمن محاسبه فرمول دقیق در جهت استناد به قوانین گمرکی کمک کننده بوده و از جریمه مالی اضافی جلوگیری کند. برای تسریع در روند ترخیص کالا و جلوگیری از هزینههای اضافی و پرداخت به موقع مبالغ، کار را به کاردان بسپارید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]