[vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
ترانزیت به کالاهایی منصوب می شود که از یک طرف مرز کشور وارد و از طرف دیگر مرز خارج می شوند. برای کالاهای ترانزیتی حقوق و عوارض گمرکی دریافت نمی گردد، بنابراین صاحبان کالاهای ترانزیتی حق فروش این کالاها را در داخل کشور ندارند. برای این منظور گمرک از مالک بار یا متصدی حمل بار تضمین میگیرد و گمرک بیمه نامه را تضمین عبور کالای ترانزیتی می داند. حال اگر به هر دلیلی کالای ترانزیتی از مرز خارج نشده و در سطح کشور پخش شود، گمرک تقاضای خسارت از بیمه نموده و حقوق ورودی و سایر هزینه ها را از تاجر وارد کننده کالا، مطالبه می کند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1008|url^http://arianajam.com/wp-content/uploads/2020/09/aboutBanner.jpg|caption^null|alt^null|title^aboutBanner|description^null” css=”.vc_custom_1618153295508{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” el_id=”banner”][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]
برای اطلاع از چگونگی شرایط ترخیص کالا و هزینه های آن با شماره های 021-88343667 و 021-88346235 تماس حاصل فرمایید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
آشنایی با مفاهیم ترانزیت به خارج و ترانریت به خارج
· ترانزیت به خارج
در ترانزیت به خارج یک مبدا و یک مقصد داریم. در این ترانزیت، کالای ترانزیتی از گمرک مبدا با یک ارسال به گمرک مقصد که یک کشور خارجی است، ارسال می شود.
· ترانزیت به داخل
زمانی که کالایی در یکی از گمرک های کشور وجود دارد، اما امور ترخیصی آن در گمرک دیگری است، کالا را به گمرک دوم می فرستند. این انتقال کالا از یک گمرک به گمرک دیگر در داخل یک کشور را ترانزیت به داخل می گویند.
روشهای ترانزیت کالا
ترانزیت کالا، به شکلهای مختلفی صورت میپذیرد. در ادامه به انواع روشهای ترانزیت خواهیم پرداخت.
ترانزیت دریایی
در این روش، حمل و نقل کالاها به واسطه کشتیهای باری خاص، بارگیری شده و به مقاصد مختلف بخصوص کشورهایی که بندر مرزی دارند، ارسال میشود. این روش فقط مربوط به صادرات کالا و واردات کالا به کشور است و اغلب برای بارهای فوق سنگین استفاده می شود. از آنجایی که ما با هیچ کشوری بندر مدرزی نداریم، بنابراین در کشور ما این نوع ترانزیت انجام نمیشود.
ترانزیت هوایی
یکی از مهمترین انواع ترانزیت و مهمترین رکن صادرات و واردات هر کشور، روش هوایی است. بخش عمدهی کالاهایی که در ترانزیت بینالمللی وجود دارد از طریق هوایپیماهای باربری کشور انجام میشود. یکی از مهمترین کالاها، اقلام کشاورزی و غذایی است. برخی از محصولات فقط چند روز پس از تولید خراب میشوند. این اقلام، به جهت حفظ کیفیت اجناس، و جلوگیری از فاسد شدن آنها، لازم است در سریعترین زمان ممکن به مقصد ارسال شوند. مزیت اصلی ترانزیت هوایی، سرعت بالای انتقال و حمل و نقل کالاهاست.
ترانزیت ریلی
حمل و نقل ریلی نسبت به سایر روشهای حمل و نقل، از امنیت و ایمنی بیشتری برخوردار است. حمل کالا با قطار ریلی و باری انجام می شود و زیرساخت های ریلی باید برای کالاهایی که بین دو کشور جابجا می شوند، فراهم باشد. در این روش خطوط ریلی و قطارهای باربری، کالاهای فرستنده را دریافت کرده و به مقصد مورد نظر حمل میکنند. یکی از معایب این روش این است که برخلاف روش جاده ای، انعطاف پذیری زمانی و امکان تحویل درب انبار را ندارد.
ترانزیت جادهای
ترانزیت جاده ای کم هزینه تر از روشهای دیگر حمل نقل است. علاوه بر این، حمل و نقل جاده ای بسیار رایج و انعطاف پذیر تر از سایر روش های حمل و نقل است. سالانه 600 میلیون تن کالا جابجا، و 10 میلیون تن کالا با ترانزیت جاده ای حمل و نقل میشود
مزایای ترانزیت جاده ای
- در ترانزیت جاده ای تردد کامیون در همه مناطق امکان پذیر است.
- در این روش نیازی به سرمایهگذاری آنچنانی نیست و با اندک هزینهای، میتوان ترانزیت را انجام داد.
- این شیوه، برای اکثر کالاها بخصوص کالاهایی که شرایط نگهداری خاصی ندارند مناسب است.
- در روش جاده ای امکان تحویل بار به درب مقصد وجود دارد.
- زمان حرکت و بارگیری کامیون مطابق با انتخاب و شرایط فرستنده کالا است.
- سرعت انتقال بار در این شیوه بالاتر از حمل و نقل دریایی یا ریلی است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]