[vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
تولید پوشاک کشور تا حد زیادی به صنعت نساجی وابسته است و نخ در صنعت نساجی جزء مواد اولیه ضروری محسوب می شود. واردات نخ به عنوان متریال اصلی به داخل کشور در بخش ترخیص کالا از گمرک امری عادی است. فرایند ترخیص نخ از گمرک نیز نیازمند به امور اداری است که این امور به آماده سازی و ثبت اسناد و مدارک لازم، مربوط می شود. در این مقاله قصد داریم مروری بر قوانین ترخیص نخ از گمرک داشته و یک شرکت بازرگانی معتبر را معرفی و اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیار شما عزیران قرار داده باشیم.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
انواع نخ:
نخ ها معمولا به سه دسته تقسیم می شوند. نخ طبیعی که از الیاف طبیعی تولید می شوند، نخ های مصنوعی که متریال مصنوعی دارند و نخهای مخلوط که از ترکیب الیاف طبیعی و الیاف مصنوعی تشکیل شدهاند. الیاف مورد استفاده در صنعت نساجی هم به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند. الیاف طبیعی شامل الیاف کتان، پشم و ابریشم می شوند و الیاف مصنوعی شامل ویسکوز، نایلون و پلی استر هستند. برای پارچه های ضخیم و کلفت از نخهای کلفت استفاده می شود و برای پارچه های نازک و سبک از نخ های سبک و نازک استفاده می شود. انواع نخ عبارت است از: نخ پنبه، نخ مکرومه، نخ ابریشم، نخ پشمی یا فاستونی، نخ فلزی، نخ سرکیسه دوزی، نخ نامرئی، نخ قلاب بافی، نخ کنف، نخ بامبو، نخ اکریلیک، نخ پلی استر، نخ روبان، نخ عمامه، نخ دمسه، نخ متالیک، نخ قیطان، نخ کتان، نخ نایلون، نخ شمع و نخ ریون که هرکدام کاربرد جداگانه ای دارند.
پروفرمای ترخیص نخ از گمرک شامل چه مواردی است:
- مشخصات فردی خریدار شامل نام و آدرس محل خرید
- مشخصات فردی فروشنده شامل نام و آدرس فروشنده
- مشخصات، تعداد و وزن محصولات خریداری شده
- قیمت کلی خریداری شده، هزینه بسته بندی کالا و هزینه حمل و نقل بسته های نخ ارسالی
- مشخصات مبدا و مقصد کالا، آدرس محل بارگیری سفارش و تخلیه آن
- نوع وسیله حمل و نقل
- قید کردن نحوه پرداخت وجه سفارش
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1008|url^http://arianajam.com/wp-content/uploads/2020/09/aboutBanner.jpg|caption^null|alt^null|title^aboutBanner|description^null” css=”.vc_custom_1618153295508{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” el_id=”banner”][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]
برای اطلاع از چگونگی شرایط ترخیص کالا و هزینه های آن با شماره های 021-88343667 و 021-88346235تماس حاصل فرمایید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
ویژگی های نخ خوب چیست؟
نخ خوب با کیفیت، شفاف، بدون گره، محکم و رنگ ثابت است.
کیفیت: نخ با کیفیت از بهترین الیاف های مصنوعی و طبیعی ساخته می شود اگر نخی کیفیت خوبی نداشته باشد، نمی توان با آن محصولی از فرش زیر پای مرم گرفته تا پوشاکی که برتن می کنند تولید کرد.
شفافیت: دیدن نخ های رنگی براق و شفاف احساس زیبایی و طراوت و تازگی را به انسان القا می کند. اگر نخها شفاف نباشند کالای تهیه شده از آن، جذابیت خود را از دست خواهد داد و نمی توان جنسی با کیفیت تحویل خریدار داد.
رنگ ثابت: نخهای بی کیفیت رنگ ثابتی نداشته و پس از شستشو یا به لباس رنگ پس می دهند و یا کدر می شوند و زیبایی خود را از دست می دهند. برای ارائه جنس مرغوب به مشتری نخهایی انتخاب کنید که رنگ ثابت داشته باشند. برای این که تشخیص دهید چه نخی رنگ ثابت است ، نخ را در دست گرفته و قسمتی از آن را با آب خیس کنید. اگر رنگ داد رنگ آن ثابت نیست.
محکم و مقاوم: نخها باید استحکام داشته و ظاهری تو پر داشته باشند. نخهایی که راحت پاره می شوند بعد از بهترین دوخت هم پاره شده و ارزش گالا را کاهش می دهند بخصوص اگر از کالا بخواهید استفاده روزمره داشته باشید.
مراحل ترخیص نخ از گمرک
- اولین اقدام این است که باید نامه درخواست قیمت و کاتالوگ محصول را به فروشنده ارسال نمود.
- پس از بررسی محصول، پروفرما توسط فروشنده صادر میشود.
- مراجعه به سامانه وزارت صنعت و معادن و تجارت و ثبت سفارش و درخواست برای واردات نخ
- کارشناسان وزارت صمت پس از بررسی و تایید درخواست، سفارش را نهایی کرده و قرار داد را امضا می کنند.
- انتخاب روش صحیح پرداخت مرحله بعدی است که در واردات نخ باید مورد توجه قرار داد. چون تعدادی قبل حمل هزینه را در خواست و دریافت می کنند.
- انتخاب روش حمل به یکی از روشهای متنوع حمل و نقل جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی مرحله بعدی ترخیص نخ از گمرک است.
- انتخاب شرکت حمل و نقل و ثبت قرارداد با آنها حتما باید نهایی شود.
- اگر خریدار کارت بازرگانی دارد نام وی به عنوان گیرنده ثبت می شود.
- اگر خریدار کارت بازرگانی نداشته باشد می تواند از طریق شرکتهای بازرگانی معتمد اقدام کند..
- بعد از وارد شدن کالا خریدار می تواند با ارائه مدارک و اسناد مربوطه سفارش خود را از گمرک ترخیص نماید.
- اظهارنامه، تصویر کارت بازرگانی، مجوز ثبت سفارش، پروفرما یا پیش فاکتور، فاکتور خرید، بارنامه، بیمه نامه، قبض انبار و ترخیصیه از جمله مهمترین اسناد و مدارکی است که در هنگام ترخیص نخ باید به گمرک ارائه شوند.
کد تعرفه ترخیص نخ از گمرک
کد تعرفه نخ چند لا ، از الیاف شانه نزده که در سیستم متریک نمره آن از 14 بالاتر نباشد 52052200 با مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی 20 %
کد تعرفه نخ ابریشم 50060000 با مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی 20 %
کد تعرفه نخ مقاوم از جنس پلی استر 54022000 با مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی 15%
کد تعرفه نخ یک لایه ، از الیاف شانه نزده که در سیستم متریک نمره آن از 14 بالاتر نباشد 52051100 با مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی 20 %
هزینه های ترخیص نخ از گمرک
برای محاسبه هزینه واردات و ترخیص نخ از گمرک در نظر گرفتن موارد زیر لازم است:
- هزینه خرید نخ و حواله وجه مذکور به فروشنده
- محاسبه مبلغ ثبت سفارش و هزینه امور بانکی
- هزینه حمل و نقل محموله سفارشی تا مرز گمرک
- هزینه ترخیص کالا و انبارداری مورد نیاز برای کالای وارداتی
- پرداخت عوارض گمرکی لازم
- هزینه برآورد مالیات
- پرداخت کارمزد کارت بازرگانی
شرکت بازرگانی آریانا جم
این شرکت بازرگانی با مجوز رسمی از گمرکات کشور در کوتاه ترین زمان، امور گمرکی انواع کالاهای ترخیصی را به انجام می رساند. واردات انواع کالا از جمله نخ هم شرایط و دشواریهای خاص خود را دارد. عدم شناخت کافی از شرایط و مراحل واردات و ترخیص کالا از گمرک باعث بروز مشکلات زیادی میشود. ترخیص نخ از گمرک یکی از اموری است که توسط تیم مجرب این مجموعه پذیرفته می شود. پس با خیال راحت کار را به آریاناجم بسپارید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]