[vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
رشد فزایندهی تکنولوژیهای جدید باعث شده است بازار داخل نیاز مبرمی به تأمین قطعات الکترونیکی باکیفیت و مرغوب داشته باشد. از این رو، واردات و ترخیص قطعات الکترونیکی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه جدی شود.
در زمینهی واردات قطعات الکترونیکی بهٓطور کلی لازم است موارد مختلفی در نظر گرفته شود تا مراحل ترخیص کالا از گمرک به درستی انجام گیرد و قطعات با کمترین واسطه و بهصورت مستقیم خریداری شوند و با کمترین هزینه و زمان به دست مصرفکننده برسند.
به دلیل حساسیتهایی که در این رابطه وجود دارد، معمولا فرآیند تهیه، حمل و ترخیص کالاهای الکترونیکی بر عهدهی شرکت های بازرگانی گذاشته می شود که دارای متخصصان بومی و حرفه ای در مبدأ و مقصد می باشند. در این حالت، شرکت می تواند کلیه مراحل خرید از جمله گرفتن پروفرما، کنترل کیفیت و ترخیص از گمرکات کشور را پیگیری کند. سپردن مراحل واردات به شرکت های بازرگانی این مزیت را دارد که خریدار درگیر مشکلات احتمالی نمی شوند و از مجاز بودن و دریافت محصولات سالم اطمینان حاصل می کند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_single_image image=”1814″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]
قطعات الکترونیکی شامل چه کالاهایی است؟
قطعات الکترونیکی شامل انواع تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از جمله کانکتور، سوئیچ، سوکت، آیسی، ترانزیستور، ماژول الکترونیکی، تجهیزات شبکه، لوازم جانبی و بسیاری از موارد دیگر است.
اهمیت واردات مستقیم قطعات الکترونیکی
واردات قطعات و تجهیزات الکترونیکی نیاز غیرقابلانکار صنایع و شرکت های داخلی است. برای برطرف نمودن این نیاز، اقلام الکترونیکی از تولیدکنندگانی در چین، ترکیه، اروپا و … تهیه می شوند. با این وجود، معمولا برای خرید کالاهای الکترونیکی واسطه هایی وجود دارد که پروسه واردات را پیچیده و زمانبر می کند. از این رو، هر چه میزان واسطه ها در خرید قطعات الکترونیکی کاهش یابد و کالاها مستقیم از فروشنده خریداری شوند، در زمان تحویل آن ها صرفه جویی خواهد شد و هزینههای ایجاد شده نیز به مقدار چشمگیری کمتر می شود. به همین دلیل، برای آسان تر شدن زنجیره ی تأمین قطعات الکترونیکی، بهتر است این گونه از کالاها را به طور مستقیم از فروشندگان معتبر تهیه کرد.
نقش شرکت بازرگانی در واردات کالای الکترونیکی
شرکت های بازرگانی حق العمل کار در تسهیل فرآیند واردات و تأمین مستقیم کالا نقشی تعیین کننده دارند. این شرکت ها معمولا نیروهایی متخصص در کشورهای تولیدکننده دارند که با زبان و فرهنگ آن کشور آشنایی کامل داشته و سورس یابی را به بهترین شکل انجام می دهند. علاوه بر این، متخصصان شرکت بازرگانی قوانین ترخیص و بازارهای هدف داخل را هم به خوبی می شناسند و قطعات کاربردی و سودآور را با کم ترین تعرفه و قیمت تمام شده در اختیار خریداران می گذارند. بنابراین، برای تأمین قطعات الکترونیکی اصل و غیر تقلبی، بهترین راه سپردن فرآیند واردات به یک شرکت بازرگانی معتبر است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInRight”][vc_column][vc_column_text]
ترخیص قطعات الکترونیکی
برای ترخیص کالاهای الکترونیکی پیش از هر چیز باید مطمئن شد که کالای مورد نظر ما از نظر واردات منعی نداشته باشد تا مبادا در صورت خرید، محمولهی ما مرجوع شده یا در انبارهای گمرک متروکه شود. از این رو، پیش از خرید باید فهرست کالاهای ممنوعه را در نظر داشت و مقررات موجود را به دقت مورد بررسی قرار داد.
اصولا برای واردات تجهیزات الکترونیکی و دستگاه های مخابراتی و رادیویی، لازم است نمونه ای از محصول مورد تأیید قرار بگیرد و مجوزهای لازم برای واردات آن اخذ شود.
مبحث کنترل کیفیت در حوزهی تجهیزات الکترونیکی اهمیت زیادی دارد، چون اگر کالاهای وارد شده دچار اشکال باشند، مرجوع کردن آنها دشوارهای زیادی به همراه خواهد داشت و موجب اتلاف وقت و هزینهی تاجرین می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این موارد می توانید از مشاورهی کارشناسان شرکت بازرگانی استفاده کنید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]